Rinovim pashaporte

x2 Pershedetje a mund te udhetoj ne Shqiperi me pashaporte Amerikane. kosta fezolli. Sun, 10 Jan 2021 17:32 EST. rinovim pasaporte me ka skaduar afati i perdorimit te pasaportes si mund te aplikoj per te rinovuar. Vjollca Rustemi. Mon, 14 Dec 2020 16:33 EST. PashaportPLATFORMA QEVERITARE E NDËRVEPRIMIT - Ofrues Federativ. Ju lutemi mbyllni shfletuesin dhe provoni përsëri. Sesioni juaj ka përfunduar. Ju lutemi identifikohuni përsëri në portal. Telemetry operation ID: 75ef2f4c-4432445d36a700ff.Aplikime online për rinovim Pasaporte/ Kartë ID Tashmë pothuajse të gjitha shërbimet që më parë kryeshin fizikisht nëpër disa institucione janë kthyer në online për shkak të lehtësimeve por dhe prej situatës së Covid-19. Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti (për shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë kufijve) "Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti" është një shërbim elektronik, i cili u mundëson qytetarëve shqiptarë rezidentë jashtë kufijve të Republikës së Shqipërisë, të aplikojnë online për t'u pajisur me pasaportë dhe kartë identiteti.rinovim pashaporte countries without death penalty; yugioh 5ds hentai ladder sales near me; treadmill speed control not working hap40 pocket knife; Save Accept All los angeles california craigslist used semi trucks for sale by owner. CALENDAR. To list an event on this calendar requires that VJMC have a presence at the event.Aplikimi për pasaportë dhe kartë identiteti në e-Albania/ Hapat që duhet të ndiqni. Në portalin e-Albania paraqitet një dritare ku aplikanti, pasi shkruan të dhënat personale, lë ditën dhe orarin kur do të paraqitet në zyrat e ALEAT, në mënyre që të shmangen pritjet e gjata në radhë dhe grumbullime para këtyre zyrave.Jan 22, 2019 · Gjatë procedurës së aplikimit për t’u ripajisur me pasaportë, shtetasi do të paraqesë pasaportën e mëparshme (ose vërtetim nga Komisariati i Policisë në rast humbjeje të saj), kuponin për pagesën dhe aplikimin (me fotografinë aktuale), në mjediset e përcaktuara nga koncesionari për këtë qëllim, në përputhje me ... Konstruksione metalike per impiantet e rritjes se gjedheve, pularite, thertore, panele per blegtorine etj. Selmani sh.p.k. është kompania e vetme në tregun Shqiptar që ofron Zinkim në të Nxehtë (HDG). Ajo është çertifikuar sipas ISO 9001 per sistemin e menaxhimit te cilesisë dhe sipas OHSAS 18001 për shëndetin dhe sigurinë ne punë.PROCEDURA PËR MARRJEN E PASAPORTËS DHE KARTËS SË IDENTITETIT. NË PLATFORMËN https://e-albania.al/ GJENI SHËRBIMIN: "APLIKIM I FORMULARIT PËR LËSHIM OSE RINOVIM TË PASAPORTËS". NË SMS DHE E-MAIL JU VJEN LINKU PËR TË REZERVUAR DATËN DHE ORËN E TAKIMIT PRANË ZYRËS ALEAT. JU DO TË PARAQITENI VETËM 1 HERË PRANË ZYRAVE TË ...Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Jun 24, 2021 · Për të gjithë ata që duan të aplikojnë për Kartë Identiteti ose pasaportë, për rinovim apo për herë të parë Ministria e Brendshme poston një njoftim. Njoftimi i Ministrisë së Brendshme si më poshtë: Aplikim për kartë identiteti dhe pasaportë për shtetasit shqiptarë brenda Republikës së Shqipërisë Natyralizimi nuk është i thjeshtë. Edhe pse landet gjermane duan që numri i atyre që natyralizohen të jetë më i madh prapëseprapë nuk është e lehtë marrja e një pasaporte gjermane.PROCEDURA PËR MARRJEN E PASAPORTËS DHE KARTËS SË IDENTITETIT. NË PLATFORMËN https://e-albania.al/ GJENI SHËRBIMIN: "APLIKIM I FORMULARIT PËR LËSHIM OSE RINOVIM TË PASAPORTËS". NË SMS DHE E-MAIL JU VJEN LINKU PËR TË REZERVUAR DATËN DHE ORËN E TAKIMIT PRANË ZYRËS ALEAT. JU DO TË PARAQITENI VETËM 1 HERË PRANË ZYRAVE TË ...Hapat e proçedures. 1) Paraqitja personale (shtetasi nën 16 vjeç shoqërohet të paktën nga njëri prind, ose nga kujdestari ligjor ose nga një përfaqësues i caktuar me prokurë të posaçme) dhe verifikimi i identitetit; 2) Konfirmimi i të dhënave me Regjistrin Kombëtar të Gjendjes Civile; 3) Marrja e fotos dixhitale; 4) Skanimi dhe ...Cilat janë dokumentat që ju duhen për të rinovuar kartën dhe pasaportën. 20 January, 2019. Radhë të gjata dhe fluks qytetarësh është vërejtur ditët e para të janarit në zyrat e gjendjeve civile, për shkak të nevojës së rinovimit të kartave të identitetit dhe pasaportave. Duke qenë se shpërndarja e kartave të identitetit ...Jan 28, 2021 · Ndërsa nëse është për rinovim pasaporte nuk është e nevojshme të shkohet më në polici por të shkojë direkt në gjendjen civile. Nuk ka më sorollatje, qytetari tashmë vetëm komunikon online dhe paraqitet vetëm kur të bëjë aplikimin me foto dhe vendosjes e shenjës së gishtit”, ka thënë Çuçi. Aplikime online për rinovim Pasaporte/ Kartë ID Tashmë pothuajse të gjitha shërbimet që më parë kryeshin fizikisht nëpër disa institucione janë kthyer në online për shkak të lehtësimeve por dhe prej situatës së Covid-19. Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... May 30, 2020 · Qytetari pasi hyn te e-Albania klikon fillimisht në opcionin “Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte” dhe vijon procedurat. Ai duhet të zgjedhë, nëse do të aplikojë për vete, apo për fëmijë nën moshën 16 vjeç. May 27, 2020 · Për t’u pajisur me pasaportë biometrike, qytetari pasi hyn te e-Albania klikon së pari në opsionin “Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte” dhe vijon procedurat. Ai duhet të zgjedhë, nëse do të aplikojë për vete, apo për fëmijë nën moshën 16 vjeç. Oct 20, 2021 · Ekziston ky rregull 6 -mujor i pasaportës: gjashtë muaj para datës së udhëtimit tuaj, vendet që zbatojnë këtë rregull kërkojnë që pasaporta juaj të jetë e vlefshme. Në disa vende, ju mund të qëndroni pa vizë për rreth 3 muaj. Pra, pasaporta juaj duhet të jetë e vlefshme për të paktën 3 muaj pas nisjes tuaj të planifikuar. Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Nëse ju nxjerrim një dokument të vërtetë dhe ai skadon, ju mund të shkoni te autoritetet për një rinovim të dokumentit. Pasi të kontrollojnë sistemin dhe të shohin të gjitha informacionet tuaja dhe të shohin që gjithçka është origjinale dhe e ligjshme, ata do të rinovojnë dokumentin tuaj pa asnjë problem. Rinovoni një Pasaportë për të Rritur. Ju mund të rinovoni pasaportën tuaj në rast se pasaporta Amerikane që keni aktualisht: Ishte lëshuar kur keni qenë 16 vjeç ose më i madh (pra me vlefshmëri 10 vjeçare); Është lëshuar brenda 15 viteve të fundit (duke e llogaritur nga data e lëshimit të pasaportës); Është lëshuar në ... Contact details for the Albanian consulate general in New York. The consulate general of Albania in New York is located at 320 E, 79 Street and can be contacted by telephone on 212 255 7381 as well as by email [email protected] The consulate general of Albania in New York is supervised by the embassy in Washington, D.C.. Ambasada e Greqisë në Tiranë. Ambassadori. Seksionet e Ambasadës. Historia e përfaqësisë. Lajmet rreth Ambasades. Kontakte. Konsulli I Përgjithshëm në Gjirokastres. Konsulli I Përgjithshëm. Rreth Konsullatës së Pergjithshme.Albanian Consulate General in New York, the United States 156 Fifth Avenue, Suite 1210 New York New York 10010 United States. Telephone Number: (+1) 212 255 7381. Fax Number: (+1) 212 255 7380. Email: [email protected] Website: Emigranti pret në radhë për rinovim pasaporte:Covid s'ekziston e Ambasada kujdeset për ta vërtetuar! 31/07/2020 12:11 Ambasada Shqiptare në Greqi shtyu datat e takimeve për pasaportë dhe kartë identiteti pasi zyrat kanë qenë të mbyllura për shkak të pandemisë Covid-19.Jun 24, 2021 · Për të kryer aplikimin për pajisje/rinovim të Kartës së Identitetit ose rinovim të Pasaportës Biometrike kur pasaporta është lëshuar pas datës 31 Dhjetor 2011, nevojitet të rezervoni takimin pranë zyrave të ALEAT duke klikuar: https://rezervo.aleat.al/”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Brendshme. Pershendetje te gjithe forumit! Ndonjeri ketu ka rinovuar pashaporten ne itali? N.q.s. po, munk te me shpjegoni si, qysh, tek :) Me sa di mund shkohet o ne Rome ose ne Milano. Si mund të anulloj takimin për rinovim pasaporte? Lind edhe kjo pyetje, sidomos kur daten e takimit ta kanë caktuar shumë larg dhe nuk të shkon mirë. Lind edhe kjo pyetje kur je munduar (ose ke paguar) për të marrë takimit për pasaportë…. Edhe kjo temë meriton një përgjigje të shkurtër dhe të saktë. Kam takim me datën 32 ...May 07, 2022 · Sipas qeverisë kubane, ndërsa blerja e një pasaporte të re në vend kushton 2500 pesos kubane (rreth 105 dollarë), e cila mund të zgjasë gjithsej gjashtë vjet, pasaporta duhet të rinovohet çdo dy vjet për të mbetur e vlefshme. Çdo rinovim do të kushtojë 500 CUP shtesë, deri në vitin e gjashtë të jetës së pasaportës, ku ... May 16, 2020 · PROCEDURA PËR MARRJEN E PASAPORTËS DHE KARTËS SË IDENTITETIT. NË PLATFORMËN https://e-albania.al/ GJENI SHËRBIMIN: “APLIKIM I FORMULARIT PËR LËSHIM OSE RINOVIM TË PASAPORTËS”. NË SMS DHE E-MAIL JU VJEN LINKU PËR TË REZERVUAR DATËN DHE ORËN E TAKIMIT PRANË ZYRËS ALEAT. JU DO TË PARAQITENI VETËM 1 HERË PRANË ZYRAVE TË ... E-albania është portali qeveritar ku shërbimet publike që gjenden në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike falë Platformës Qeveritare të Ndërveprimit që ndërlidh sistemet e institucioneve me njeri-tjetrin. Log In. E-Albania - Kërkoni të rinovoni pasaportën dhe Kartën e... Log In Aplikime online për rinovim Pasaporte/ Kartë ID Tashmë pothuajse të gjitha shërbimet që më parë kryeshin fizikisht nëpër disa institucione janë kthyer në online për shkak të lehtësimeve por dhe prej situatës së Covid-19. Si mund të anulloj takimin për rinovim pasaporte? Lind edhe kjo pyetje, sidomos kur daten e takimit ta kanë caktuar shumë larg dhe nuk të shkon mirë. Lind edhe kjo pyetje kur je munduar (ose ke paguar) për të marrë takimit për pasaportë…. Edhe kjo temë meriton një përgjigje të shkurtër dhe të saktë. Kam takim me datën 32 ..."Aplikim i formularit për lëshim për herë të parë ose rinovim të pasaportës" është një shërbim elektronik i cili u mundëson qytetarëve të plotësojnë formularin e aplikimit online për të kryer pajisjen për herë të parë me pasaportë ose për të kryer rinovimin kur pasaporta aktuale është lëshuar para datës 31 Dhjetor 2011. Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Suedi/ Ambasada në Stokholm nis aplikimin për dokumente biometrike. Pas përfaqësive diplomatike në Vjenë, Bari e Stamboll, ka nisur procesi i pajisjes me dokumente biometrike edhe në ambasadën e Stokholmit në Suedi, si një nga gjashtë zyrat e reja nëpër botë ku ofrohet ky shërbim."Aplikim për kartë identiteti dhe pasaportë për shtetasit shqiptarë brenda Republikës së Shqipërisë Për të kryer aplikimin për pajisje/rinovim të Kartës së Identitetit ose rinovim të Pasaportës Biometrike kur pasaporta është lëshuar PAS datës 31 Dhjetor 2011, nevojitet të rezervoni takimin pranë zyrave të ALEAT duke ...Pershedetje a mund te udhetoj ne Shqiperi me pashaporte Amerikane. kosta fezolli. Sun, 10 Jan 2021 17:32 EST. rinovim pasaporte me ka skaduar afati i perdorimit te pasaportes si mund te aplikoj per te rinovuar. Vjollca Rustemi. Mon, 14 Dec 2020 16:33 EST. PashaportJu jeni në dijeni dhe pranoni se gjatë procedurës së regjistrimit të takimit, ju do të na jepni informacionin personal për numrin e telefonit celular, emrin, mbiemrin si dhe numrin personal të identifikimit (NID). Pas datës së aplikimit (Pra kur paraqiteni në përfaqësi për fotot dhe shenjat e gishtërinjve) Pasaporta është gati për 4 - 6 javë për arsye se pasaportat prodhohen në Shqipëri dhe dërgohen me postë ne Milano e Romë. Rinovimi / Ripajisja me pasaportë biometrike dhe kartë identiteti për shtetasit mbi 16 vjec.Një ndër shërbimet më të kërkuara tashmë është dhe aplikimi për pajisje apo rinovim pasaporte/kartë identiteti. Për të gjithë shtetasit shqiptarë brenda territorit të Republikës së Shqipërisë dhe jashtë kufijve të cilëve u ka skaduar pasaporta apo karta e identitetit mund të aplikojnë online nëpërmjet zyrës sonë ..."Aplikim i formularit për lëshim për herë të parë ose rinovim të pasaportës" është një shërbim elektronik i cili u mundëson qytetarëve të plotësojnë formularin e aplikimit online për të kryer pajisjen për herë të parë me pasaportë ose për të kryer rinovimin kur pasaporta aktuale është lëshuar para datës 31 Dhjetor 2011. rinovim pashaporte countries without death penalty; yugioh 5ds hentai ladder sales near me; treadmill speed control not working hap40 pocket knife; Save Accept All los angeles california craigslist used semi trucks for sale by owner. CALENDAR. To list an event on this calendar requires that VJMC have a presence at the event.Aktualisht në Republikën e Shqipërisë të gjitha aplikimet për pajisje/ripajisje me dokumente biometrike kryhen fillimisht #online. Shtetasit e interesuar ndjekin paraprakisht procedurën e aplikimit online dhe në vijim informohen lidhur me datën dhe orarin e paraqitjes në zyrat e ALEAT për të përfunduar procedurën e aplikimit, transmeton albinfo.ch. Konkretisht specifikohet që ...Emigranti pret në radhë për rinovim pasaporte:Covid s'ekziston e Ambasada kujdeset për ta vërtetuar! 31/07/2020 12:11 Ambasada Shqiptare në Greqi shtyu datat e takimeve për pasaportë dhe kartë identiteti pasi zyrat kanë qenë të mbyllura për shkak të pandemisë Covid-19.Një ndër shërbimet më të kërkuara tashmë është dhe aplikimi për pajisje apo rinovim pasaporte/kartë identiteti. Për të gjithë shtetasit shqiptarë brenda territorit të Republikës së Shqipërisë dhe jashtë kufijve të cilëve u ka skaduar pasaporta apo karta e identitetit mund të aplikojnë online nëpërmjet zyrës sonë ...Si mund të anulloj takimin për rinovim pasaporte? Lind edhe kjo pyetje, sidomos kur daten e takimit ta kanë caktuar shumë larg dhe nuk të shkon mirë. Lind edhe kjo pyetje kur je munduar (ose ke paguar) për të marrë takimit për pasaportë…. Edhe kjo temë meriton një përgjigje të shkurtër dhe të saktë. Kam takim me datën 32 ...Qytetari pasi hyn te e-Albania klikon fillimisht në opcionin "Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte" dhe vijon procedurat. Ai duhet të zgjedhë, nëse do të aplikojë për vete, apo për fëmijë nën moshën 16 vjeç.Pajisja me pasaportë biometrike tashmë bëhet online nëpërmjet e-Albania. Zv.ministrja e Brendshme, Rovena Voda shpjegoi hapat që duhen kryer për një aplikim të suksesshëm. Qytetari pasi hyn te e-Albania klikon fillimisht në opcionin "Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte" dhe vijon procedurat.TIRANË, 29 maj/ATSH/ Pajisja me pasaportë biometrike tashmë bëhet online nëpërmjet e-Albania. Zv.ministrja e Brendshme, Rovena Voda shpjegoi hapat që duhen kryer për një aplikim të suksesshëm. Qytetari pasi hyn tek e-Albania, klikon fillimisht në opsionin "Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte" dhe vijon procedurat.Emigranti pret në radhë për rinovim pasaporte:Covid s'ekziston e Ambasada kujdeset për ta vërtetuar! 31/07/2020 12:11 Ambasada Shqiptare në Greqi shtyu datat e takimeve për pasaportë dhe kartë identiteti pasi zyrat kanë qenë të mbyllura për shkak të pandemisë Covid-19.Nga Avokate/Administratore Anxhela Lami Një tjetër cështje e suksesshme - Klienti A.H Cdo ditë në zyrën tonë mbërrijnë përgjigje pozitive me dokument fizik për personat me ndalesa në Zonën Shengen.Help re-unite the Green eggs with the Ham! Drag and drop fans, springs, ramps and more to help the eggs reach the ham.read moreJun 04, 2020 · Fillimisht aplikimi bëhet duke zgjedhur opsionin: Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës. Më pas qytetari njoftohet me mesazh apo email për miratimin ose jo të procedurës së kërkuar ligjore nga policia. Jun 04, 2020 · Fillimisht aplikimi bëhet duke zgjedhur opsionin: Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës. Më pas qytetari njoftohet me mesazh apo email për miratimin ose jo të procedurës së kërkuar ligjore nga policia. Konstruksione metalike per impiantet e rritjes se gjedheve, pularite, thertore, panele per blegtorine etj. Selmani sh.p.k. është kompania e vetme në tregun Shqiptar që ofron Zinkim në të Nxehtë (HDG). Ajo është çertifikuar sipas ISO 9001 per sistemin e menaxhimit te cilesisë dhe sipas OHSAS 18001 për shëndetin dhe sigurinë ne punë.Jun 24, 2021 · Për të kryer aplikimin për pajisje/rinovim të Kartës së Identitetit ose rinovim të Pasaportës Biometrike kur pasaporta është lëshuar pas datës 31 Dhjetor 2011, nevojitet të rezervoni takimin pranë zyrave të ALEAT duke klikuar: https://rezervo.aleat.al/”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Brendshme. Të gjithë aplikantët për pasaportë duhet të paraqiten personalisht. Pasaportat për fëmijët nën moshën 16 vjeç kanë 5 vjet vlefshmëri. Të gjitha dokumentet origjinale që do të paraqesni do t'ju kthehen. Ju lutemi sillni nga një fotokopje të qartë për secilin dokument origjinal. Për të aplikuar për një pasaportë për ...Sep 15, 2020 · Ju do të dorëzoni pasaportën e vjetër dhe në disa raste ata do t'ju japin atë për vetëm disa ditë ose edhe më pak. Kur bëhet fjalë për një rinovim, si ky rast që përmendëm, ju mund të paguani në internet ose me para në dorë. Tani ju e dini se si ta rinovoni pasaportën tuaj! Prej kohësh, për rinovimin e pashaportës dhe të kartës së identitetit, të gjithë qytetarët, brenda dhe jashtë Shqiperisë, duhet të prenotojnë takimin nëpërmjet portalit unik qeveritar E-Albania. Tek portali E-Albania gjeni udhëzime të detajuara për të gjitha shërbimet e mundshme. Mar 29, 2015 · rinovim pasaporte me ka skaduar afati i perdorimit te pasaportes si mund te aplikoj per te rinovuar. Vjollca Rustemi. Mon, 14 Dec 2020 16:33 EST. Pashaport Jan 28, 2021 · Ndërsa nëse është për rinovim pasaporte nuk është e nevojshme të shkohet më në polici por të shkojë direkt në gjendjen civile. Nuk ka më sorollatje, qytetari tashmë vetëm komunikon online dhe paraqitet vetëm kur të bëjë aplikimin me foto dhe vendosjes e shenjës së gishtit”, ka thënë Çuçi. Rinovim i kartes ID dhe Pasaportes per persona me aftesi te kufizuar. Bashkeshorti im (X) qe prej 3 vjetesh ka statusin e invaliditetit ne pune dhe statusin e tetraplegjikut. Aktualisht nuk mund te levize nga shtrati (nga shtepia jo e jo). Ju jeni në dijeni dhe pranoni se gjatë procedurës së regjistrimit të takimit, ju do të na jepni informacionin personal për numrin e telefonit celular, emrin, mbiemrin si dhe numrin personal të identifikimit (NID).Albanian Embassy to the US, Washington D. C. 8,285 likes · 104 talking about this · 837 were here. Welcome to the Facebook page of the Albanian Embassy to the US. For official information about the...Konstruksione metalike per impiantet e rritjes se gjedheve, pularite, thertore, panele per blegtorine etj. Selmani sh.p.k. është kompania e vetme në tregun Shqiptar që ofron Zinkim në të Nxehtë (HDG). Ajo është çertifikuar sipas ISO 9001 per sistemin e menaxhimit te cilesisë dhe sipas OHSAS 18001 për shëndetin dhe sigurinë ne punë.Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Pajisja me pasaportë biometrike tashmë bëhet online nëpërmjet e-Albania. Zv.ministrja e Brendshme, Rovena Voda shpjegoi hapat që duhen kryer për një aplikim të suksesshëm. Qytetari pasi hyn te e-Albania klikon fillimisht në opcionin "Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte" dhe vijon procedurat.Emigranti pret në radhë për rinovim pasaporte:Covid s’ekziston e Ambasada kujdeset për ta vërtetuar! 31/07/2020 12:11 Ambasada Shqiptare në Greqi shtyu datat e takimeve për pasaportë dhe kartë identiteti pasi zyrat kanë qenë të mbyllura për shkak të pandemisë Covid-19. Log In. E-Albania - Kërkoni të rinovoni pasaportën dhe Kartën e... Log In "Aplikim i formularit për lëshim për herë të parë ose rinovim të pasaportës" është një shërbim elektronik i cili u mundëson qytetarëve të plotësojnë formularin e aplikimit online për të kryer pajisjen për herë të parë me pasaportë ose për të kryer rinovimin kur pasaporta aktuale është lëshuar para datës 31 Dhjetor 2011.Konstruksione metalike per impiantet e rritjes se gjedheve, pularite, thertore, panele per blegtorine etj. Selmani sh.p.k. është kompania e vetme në tregun Shqiptar që ofron Zinkim në të Nxehtë (HDG). Ajo është çertifikuar sipas ISO 9001 per sistemin e menaxhimit te cilesisë dhe sipas OHSAS 18001 për shëndetin dhe sigurinë ne punë.Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Modeli i lejedrejtimit IV.2/A, i lëshuar nga 24 Janari 2017 e në vazhdim. Ky model lejedrejtimi është në përputhje me dispozitat e Aneksit I të Direktivës 2006/126/EC "Mbi lejet e drejtimit". Ngjyra bazë është ngjyra rozë e shoqëruar me blu të lehtë. Përmasat: ISO /IEC 7810 formati: ID-1 85,60 mm x 53,98 mm. Karakteristikat ...Qytetari pasi hyn te e-Albania klikon fillimisht në opcionin "Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte" dhe vijon procedurat. Ai duhet të zgjedhë, nëse do të aplikojë për vete, apo për fëmijë nën moshën 16 vjeç.Kur mund të aplikoniOrari i aplikimit: Çdo ditë nga e Hëna deri të Premten nga ora 09.00 - 14.00. Ku mund të aplikoni. Adresa: Ambasada e Republikës së Shqipërisë, Via Asmara 5, 00199 Romë. Ku mund të paguani. Para se të aplikohet për dokumente biometrike, duhet të bëhet pagesa në numrin e llogarisë dedikuar këtij shërbimi ...Jul 31, 2020 · “Të shkretët ne shqiptarët”/ Emigranti që pret në radhë për rinovim pasaportë: Covid 19 nuk ekziston dhe Ambasada kujdeset për ta vërtetuar këtë! 31/07/2020 11:11 Ambasada Shqiptare në Greqi shtyu datat e takimeve për pasaportë dhe kartë identiteti pasi zyrat kanë qenë të mbyllura për shkak të pandemisë Covid-19. Aplikime online për rinovim Pasaporte/ Kartë ID Tashmë pothuajse të gjitha shërbimet që më parë kryeshin fizikisht nëpër disa institucione janë kthyer në online për shkak të lehtësimeve por dhe prej situatës së Covid-19. Log In. E-Albania - Kërkoni të rinovoni pasaportën dhe Kartën e... Log In Pershendetje te gjithe forumit! Ndonjeri ketu ka rinovuar pashaporten ne itali? N.q.s. po, munk te me shpjegoni si, qysh, tek :) Me sa di mund shkohet o ne Rome ose ne Milano. Për t’u pajisur me pasaportë biometrike, qytetari pasi hyn te e-Albania klikon së pari në opsionin “Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte” d... Shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë tashmë kanë mundësi të aplikojnë online për rinovimin e dokumentave të tyre biometrike (pasaportë dhe ID) si dhe të deklarojnë adresën e tyre të vendbanimit pa qenë e nevojshme prania në Shqipëri apo zyrat konsullore.Jun 04, 2020 · Publikuar më 04.06.2020 nga N.Gj. Shtetasve shqiptarë, të cilëve u skadon afati i vlefshmërisë në njërën nga ditët e këtij viti, mund të mos aplikojnë për rinovim. Kjo, pasi pasaporta e tzyre do të jetë e vlefshme deri në 31 dhjetor 2020. Vendimi është marrë këtë javë në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, dhe përpos ... Hapat e proçedures. 1) Paraqitja personale (shtetasi nën 16 vjeç shoqërohet të paktën nga njëri prind, ose nga kujdestari ligjor ose nga një përfaqësues i caktuar me prokurë të posaçme) dhe verifikimi i identitetit; 2) Konfirmimi i të dhënave me Regjistrin Kombëtar të Gjendjes Civile; 3) Marrja e fotos dixhitale; 4) Skanimi dhe ...Jan 28, 2021 · Ndërsa nëse është për rinovim pasaporte nuk është e nevojshme të shkohet më në polici por të shkojë direkt në gjendjen civile. Nuk ka më sorollatje, qytetari tashmë vetëm komunikon online dhe paraqitet vetëm kur të bëjë aplikimin me foto dhe vendosjes e shenjës së gishtit”, ka thënë Çuçi. Sep 15, 2020 · Ju do të dorëzoni pasaportën e vjetër dhe në disa raste ata do t'ju japin atë për vetëm disa ditë ose edhe më pak. Kur bëhet fjalë për një rinovim, si ky rast që përmendëm, ju mund të paguani në internet ose me para në dorë. Tani ju e dini se si ta rinovoni pasaportën tuaj! Për të kryer aplikimin për pajisje/rinovim të Kartës së Identitetit ose rinovim të Pasaportës Biometrike kur pasaporta është lëshuar pas datës 31 Dhjetor 2011, nevojitet të rezervoni takimin pranë zyrave të ALEAT duke klikuar: https://rezervo.aleat.al/”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Brendshme. Jun 24, 2021 · “Për të kryer aplikimin për pajisje/rinovim të Kartës së Identitetit ose rinovim të Pasaportës Biometrike kur pasaporta është lëshuar PAS datës 31 Dhjetor 2011, nevojitet të rezervoni takimin pranë zyrave të ALEAT duke klikuar: https://rezervo.aleat.al/ May 15, 2020 · Në platformën https://e-albania.al/ gjeni shërbimin: ‘Aplikim i Formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës’ Në sms dhe e-mail ju vjen linku për të rezervuar datën dhe orën e takimit pranë zyrës ALEAT. Ju do të paraqiteni vetëm 1 herë pranë zyrave të aplikimit, pasi formulari dhe rezervimi i takimit do të kryhen online PROCEDURA PËR MARRJEN E PASAPORTËS DHE KARTËS SË IDENTITETIT. NË PLATFORMËN https://e-albania.al/ GJENI SHËRBIMIN: "APLIKIM I FORMULARIT PËR LËSHIM OSE RINOVIM TË PASAPORTËS". NË SMS DHE E-MAIL JU VJEN LINKU PËR TË REZERVUAR DATËN DHE ORËN E TAKIMIT PRANË ZYRËS ALEAT. JU DO TË PARAQITENI VETËM 1 HERË PRANË ZYRAVE TË ...May 07, 2022 · Sipas qeverisë kubane, ndërsa blerja e një pasaporte të re në vend kushton 2500 pesos kubane (rreth 105 dollarë), e cila mund të zgjasë gjithsej gjashtë vjet, pasaporta duhet të rinovohet çdo dy vjet për të mbetur e vlefshme. Çdo rinovim do të kushtojë 500 CUP shtesë, deri në vitin e gjashtë të jetës së pasaportës, ku ... Në një video-mesazh në "Facebook", kryeministri thekson se aplikimi i formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës bëhet përmes portalit "e-albania.al". Më tej, Rama thekson se qytetarët duhet të paraqiten vetëm 1 herë pranë zyrave të aplikimit, pasi pjesa tjetër bëhet e gjitha online dhe zgjat vetëm 2 minuta.Ekziston ky rregull 6 -mujor i pasaportës: gjashtë muaj para datës së udhëtimit tuaj, vendet që zbatojnë këtë rregull kërkojnë që pasaporta juaj të jetë e vlefshme. Në disa vende, ju mund të qëndroni pa vizë për rreth 3 muaj. Pra, pasaporta juaj duhet të jetë e vlefshme për të paktën 3 muaj pas nisjes tuaj të planifikuar.Një ndër shërbimet më të kërkuara tashmë është dhe aplikimi për pajisje apo rinovim pasaporte/kartë identiteti. Për të gjithë shtetasit shqiptarë brenda territorit të Republikës së Shqipërisë dhe jashtë kufijve të cilëve u ka skaduar pasaporta apo karta e identitetit mund të aplikojnë online nëpërmjet zyrës sonë ...Oct 20, 2021 · Ekziston ky rregull 6 -mujor i pasaportës: gjashtë muaj para datës së udhëtimit tuaj, vendet që zbatojnë këtë rregull kërkojnë që pasaporta juaj të jetë e vlefshme. Në disa vende, ju mund të qëndroni pa vizë për rreth 3 muaj. Pra, pasaporta juaj duhet të jetë e vlefshme për të paktën 3 muaj pas nisjes tuaj të planifikuar. Të gjithë aplikantët për pasaportë duhet të paraqiten personalisht. Pasaportat për fëmijët nën moshën 16 vjeç kanë 5 vjet vlefshmëri. Të gjitha dokumentet origjinale që do të paraqesni do t'ju kthehen. Ju lutemi sillni nga një fotokopje të qartë për secilin dokument origjinal. Për të aplikuar për një pasaportë për ...Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti" është një shërbim elektronik, i cili u mundëson qytetarëve shqiptarë rezidentë jashtë kufijve të Republikës së Shqipërisë, të aplikojnë online për t'u pajisur me pasaportë dhe kartë identiteti. Qytetari është i detyruar të paraqitet më pas përfaqësi për të lënë ...May 15, 2020 · Në një video-mesazh në “Facebook”, kryeministri thekson se aplikimi i formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës bëhet përmes portalit “e-albania.al”. Më tej, Rama thekson se qytetarët duhet të paraqiten vetëm 1 herë pranë zyrave të aplikimit, pasi pjesa tjetër bëhet e gjitha online dhe zgjat vetëm 2 minuta. E-albania është portali qeveritar ku shërbimet publike që gjenden në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike falë Platformës Qeveritare të Ndërveprimit që ndërlidh sistemet e institucioneve me njeri-tjetrin. NE PËRFAQËSOJMË MUNDËSITË! Na kontaktoni në : Email : [email protected] Cel: 068 80 65 066 / 068 80 65 055. Adresa: Studio Ligjore “Ceci Corp Attorneys”, Rruga Sami Frashëri, Qëndra Metropol, Kati II. ( Përballë me Drejtorinë e Policisë Myslym Shyri) Tirana, Albania 1001. Jun 24, 2021 · Për të gjithë ata që duan të aplikojnë për Kartë Identiteti ose pasaportë, për rinovim apo për herë të parë Ministria e Brendshme poston një njoftim. Njoftimi i Ministrisë së Brendshme si më poshtë: Aplikim për kartë identiteti dhe pasaportë për shtetasit shqiptarë brenda Republikës së Shqipërisë Aplikimi për pasaportë dhe kartë identiteti në e-Albania/ Hapat që duhet të ndiqni. Në portalin e-Albania paraqitet një dritare ku aplikanti, pasi shkruan të dhënat personale, lë ditën dhe orarin kur do të paraqitet në zyrat e ALEAT, në mënyre që të shmangen pritjet e gjata në radhë dhe grumbullime para këtyre zyrave.Albanian Embassy to the US, Washington D. C. 8,285 likes · 104 talking about this · 837 were here. Welcome to the Facebook page of the Albanian Embassy to the US. For official information about the...Feb 08, 2020 · Si mund të anulloj takimin për rinovim pasaporte? Lind edhe kjo pyetje, sidomos kur daten e takimit ta kanë caktuar shumë larg dhe nuk të shkon mirë. Lind edhe kjo pyetje kur je munduar (ose ke paguar) për të marrë takimit për pasaportë…. Edhe kjo temë meriton një përgjigje të shkurtër dhe të saktë. Kam takim me datën 32 ... Jun 24, 2021 · Për të gjithë ata që duan të aplikojnë për Kartë Identiteti ose pasaportë, për rinovim apo për herë të parë Ministria e Brendshme poston një njoftim. Njoftimi i Ministrisë së Brendshme si më poshtë: Aplikim për kartë identiteti dhe pasaportë për shtetasit shqiptarë brenda Republikës së Shqipërisë Jun 24, 2021 · Për të kryer aplikimin për pajisje/rinovim të Kartës së Identitetit ose rinovim të Pasaportës Biometrike kur pasaporta është lëshuar pas datës 31 Dhjetor 2011, nevojitet të rezervoni takimin pranë zyrave të ALEAT duke klikuar: https://rezervo.aleat.al/”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Brendshme. Ju jeni në dijeni dhe pranoni se gjatë procedurës së regjistrimit të takimit, ju do të na jepni informacionin personal për numrin e telefonit celular, emrin, mbiemrin si dhe numrin personal të identifikimit (NID). Emigranti pret në radhë për rinovim pasaporte:Covid s'ekziston e Ambasada kujdeset për ta vërtetuar! 31/07/2020 12:11 Ambasada Shqiptare në Greqi shtyu datat e takimeve për pasaportë dhe kartë identiteti pasi zyrat kanë qenë të mbyllura për shkak të pandemisë Covid-19.Rinovoni një Pasaportë për të Rritur. Ju mund të rinovoni pasaportën tuaj në rast se pasaporta Amerikane që keni aktualisht: Ishte lëshuar kur keni qenë 16 vjeç ose më i madh (pra me vlefshmëri 10 vjeçare); Është lëshuar brenda 15 viteve të fundit (duke e llogaritur nga data e lëshimit të pasaportës); Është lëshuar në ..."Aplikim për kartë identiteti dhe pasaportë për shtetasit shqiptarë brenda Republikës së Shqipërisë Për të kryer aplikimin për pajisje/rinovim të Kartës së Identitetit ose rinovim të Pasaportës Biometrike kur pasaporta është lëshuar PAS datës 31 Dhjetor 2011, nevojitet të rezervoni takimin pranë zyrave të ALEAT duke ...Gjatë procedurës së aplikimit për t'u ripajisur me pasaportë, shtetasi do të paraqesë pasaportën e mëparshme (ose vërtetim nga Komisariati i Policisë në rast humbjeje të saj), kuponin për pagesën dhe aplikimin (me fotografinë aktuale), në mjediset e përcaktuara nga koncesionari për këtë qëllim, në përputhje me ...Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... shtetasve shqiptarë, të cilëve u skadon afati i vlefshmërisë në njërën nga ditët e këtij viti, mund të mos aplikojnë për rinovim kjo për shkak se përditësimet dhe njoftimet në lidhje me procesin do të dërgohen para se të aplikohet për dokumente biometrike, duhet të bëhet pagesa në numrin e llogarisë dedikuar këtij shërbimi pasaporta e shqipërisë …Rinovim i Lejes së Drejtimit; Ndryshimi i Vendbanimit ose i Emrit/Mbiemrit; Humbje, Vjedhje, Shkatërrim ose Dëmtim i Lejes së Drejtimit; Kalimi nga një kategori e Lejes së Drejtimit në një tjetër; Rivlerësim i Lejes së Drejtimit; Rimarrja e Lejes së Drejtimit; Konvertimi i Lejes së Drejtimit/ Leja e Drejtimit NdërkombëtareDeri tani, këto shërbime, nuk pranonin të kryenin veprime si rinovim i lejes së qëndrimit, nëse pasaporta ishte e skaduar. Bashkëpunëtori i TV Tribuna, Fatos Malaj, e ka parashtruar që prej disa javësh këtë problem para organeve kompetente dhe përfundimisht zgjidhja u dha. Rinovoni një Pasaportë për të Rritur. Ju mund të rinovoni pasaportën tuaj në rast se pasaporta Amerikane që keni aktualisht: Ishte lëshuar kur keni qenë 16 vjeç ose më i madh (pra me vlefshmëri 10 vjeçare); Është lëshuar brenda 15 viteve të fundit (duke e llogaritur nga data e lëshimit të pasaportës); Është lëshuar në ... Jun 04, 2020 · Fillimisht aplikimi bëhet duke zgjedhur opsionin: Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës. Më pas qytetari njoftohet me mesazh apo email për miratimin ose jo të procedurës së kërkuar ligjore nga policia. "Aplikim për kartë identiteti dhe pasaportë për shtetasit shqiptarë brenda Republikës së Shqipërisë Për të kryer aplikimin për pajisje/rinovim të Kartës së Identitetit ose rinovim të Pasaportës Biometrike kur pasaporta është lëshuar PAS datës 31 Dhjetor 2011, nevojitet të rezervoni takimin pranë zyrave të ALEAT duke ...Jan 22, 2019 · Gjatë procedurës së aplikimit për t’u ripajisur me pasaportë, shtetasi do të paraqesë pasaportën e mëparshme (ose vërtetim nga Komisariati i Policisë në rast humbjeje të saj), kuponin për pagesën dhe aplikimin (me fotografinë aktuale), në mjediset e përcaktuara nga koncesionari për këtë qëllim, në përputhje me ... Nëse ju nxjerrim një dokument të vërtetë dhe ai skadon, ju mund të shkoni te autoritetet për një rinovim të dokumentit. Pasi të kontrollojnë sistemin dhe të shohin të gjitha informacionet tuaja dhe të shohin që gjithçka është origjinale dhe e ligjshme, ata do të rinovojnë dokumentin tuaj pa asnjë problem. - Procedurat e miratuara nga Abasada Shqiptare ne Greqi per rinovim Pashaporte: 1. Anullim i dates dhe ores e takimit te caktuar me email ndermjet postimit ne facebook, pasi koha eshte flori thone 2. Dergim per ndryshimin e dates se caktuar me postimin e fundit ne FB, kesaj radhe me email, profesionalizm, pasi kishim kohe SOT PER NESER, pasi ...Pajisja me pasaportë biometrike tashmë bëhet online nëpërmjet e-Albania. Zv.ministrja e Brendshme, Rovena Voda shpjegoi hapat që duhen kryer për një aplikim të suksesshëm. Qytetari pasi hyn te e-Albania klikon fillimisht në opcionin "Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte" dhe vijon procedurat."Aplikim i formularit për lëshim për herë të parë ose rinovim të pasaportës" është një shërbim elektronik i cili u mundëson qytetarëve të plotësojnë formularin e aplikimit online për të kryer pajisjen për herë të parë me pasaportë ose për të kryer rinovimin kur pasaporta aktuale është lëshuar para datës 31 Dhjetor 2011. Cerca un albergo vicino all'ambasciata Albanese a Roma - Se arrivi a Roma da lontano o devi tornare all'ambasciata il giorno successivo, forse sarebbe meglio pernottare un hotel o pensione vicino a dove si trova l'ambasciata Albanese.. Assicurazione di viaggio per Italia e Albania - Quando fai la domanda per un visto molti consolati richiedono un'assicurazione di viaggio valida.rinovim pashaporte countries without death penalty; yugioh 5ds hentai ladder sales near me; treadmill speed control not working hap40 pocket knife; Save Accept All los angeles california craigslist used semi trucks for sale by owner. CALENDAR. To list an event on this calendar requires that VJMC have a presence at the event.Aktualisht në Republikën e Shqipërisë të gjitha aplikimet për pajisje/ripajisje me dokumente biometrike kryhen fillimisht #online. Shtetasit e interesuar ndjekin paraprakisht procedurën e aplikimit online dhe në vijim informohen lidhur me datën dhe orarin e paraqitjes në zyrat e ALEAT për të përfunduar procedurën e aplikimit, transmeton albinfo.ch. Konkretisht specifikohet që ...Konstruksione metalike per impiantet e rritjes se gjedheve, pularite, thertore, panele per blegtorine etj. Selmani sh.p.k. është kompania e vetme në tregun Shqiptar që ofron Zinkim në të Nxehtë (HDG). Ajo është çertifikuar sipas ISO 9001 per sistemin e menaxhimit te cilesisë dhe sipas OHSAS 18001 për shëndetin dhe sigurinë ne punë.Cerca un albergo vicino all'ambasciata Albanese a Roma - Se arrivi a Roma da lontano o devi tornare all'ambasciata il giorno successivo, forse sarebbe meglio pernottare un hotel o pensione vicino a dove si trova l'ambasciata Albanese.. Assicurazione di viaggio per Italia e Albania - Quando fai la domanda per un visto molti consolati richiedono un'assicurazione di viaggio valida.Log In. E-Albania - Kërkoni të rinovoni pasaportën dhe Kartën e... Log In Contact details for the Albanian consulate general in New York. The consulate general of Albania in New York is located at 320 E, 79 Street and can be contacted by telephone on 212 255 7381 as well as by email [email protected] The consulate general of Albania in New York is supervised by the embassy in Washington, D.C.. Prej kohësh, për rinovimin e pashaportës dhe të kartës së identitetit, të gjithë qytetarët, brenda dhe jashtë Shqiperisë, duhet të prenotojnë takimin nëpërmjet portalit unik qeveritar E-Albania. Tek portali E-Albania gjeni udhëzime të detajuara për të gjitha shërbimet e mundshme. Për t'u pajisur me pasaportë biometrike, qytetari pasi hyn te e-Albania klikon së pari në opsionin "Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte" d...Jun 04, 2020 · Publikuar më 04.06.2020 nga N.Gj. Shtetasve shqiptarë, të cilëve u skadon afati i vlefshmërisë në njërën nga ditët e këtij viti, mund të mos aplikojnë për rinovim. Kjo, pasi pasaporta e tzyre do të jetë e vlefshme deri në 31 dhjetor 2020. Vendimi është marrë këtë javë në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, dhe përpos ... Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Il consolato svolge anche un ruolo importante nello sviluppo commerciale, negli affari culturali e stabilisce contatti con la stampa locale. Il consolato Albanese a Milano è guidato da Anila Pojani - Console General del Albania in Italia e si può parlare con il consolato (+39) 02 8646 7423 ou inviare un email: [email protected] mund te applikoj vetem per karten e identitetit jo per pashaporte. alma. Mon, 28 May 2018 21:33 EDT. pashaport a mundem me shake ne shqiperi me pashaporten e skduar ju lutem na tregoni.. nora. Mon, 28 May 2018 21:29 EDT. pashaport. Pershendetje.Tak im për Kartë/Pasaportë aplikimi. Kushtet e Perdorimit: Ju jeni në dijeni dhe pranoni se gjatë procedurës së regjistrimit të takimit, ju do të na jepni informacionin personal për numrin e telefonit celular, emrin, mbiemrin si dhe numrin personal të identifikimit (NID). Aleat e përdor informacionin e mbledhur me qëllim ofrimin e ...Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Nju Jork: Shërbim për pasaportat biometrike shqiptare. Në Nju Jork funksionon tashmë një zyrë që pajis shtetasit shqiptarë me pasaporta biometrike. Zyra u përurua të enjten nga Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani dhe do t'u shërbejë shqiptarëve në të gjithë Shtetet e Bashkuara, por edhe në Kanada. Shërbimi i ri për ...I njejti proces duhet ndjekur dhe per rinovimin e kartes. Bli tek nje nga zyrat e postes kuponin per karte ose pasaporte. Pastaj do hysh ne e-albania dhe do besh aplikimin per rinovim karte/pasaporte. Bej aplikimin, zakonisht ta miratojne shpejt, 1 dite a dicka e tille. Hapi tjeter eshte rezervimi takimit tek zyrat e Aleat nepermjet faqes ... Aplikimi për pasaportë dhe kartë identiteti në e-Albania/ Hapat që duhet të ndiqni. Në portalin e-Albania paraqitet një dritare ku aplikanti, pasi shkruan të dhënat personale, lë ditën dhe orarin kur do të paraqitet në zyrat e ALEAT, në mënyre që të shmangen pritjet e gjata në radhë dhe grumbullime para këtyre zyrave.Ambasada e Greqisë në Tiranë. Ambassadori. Seksionet e Ambasadës. Historia e përfaqësisë. Lajmet rreth Ambasades. Kontakte. Konsulli I Përgjithshëm në Gjirokastres. Konsulli I Përgjithshëm. Rreth Konsullatës së Pergjithshme.Aplikime online për rinovim Pasaporte/ Kartë ID Tashmë pothuajse të gjitha shërbimet që më parë kryeshin fizikisht nëpër disa institucione janë kthyer në online për shkak të lehtësimeve por dhe prej situatës së Covid-19. Sep 02, 2020 · Procesi i Aplikimit në rast ndryshimi të dhënash, dëmtim, rinovim të Pasaportës Biometrike Blerja e kuponit në Postë; Letërnjoftim elektronik i vlefshëm – ose aplikon në të njëten kohë me pasaportën biometrike; Pasaportë Biometrike origjinale - që dëmtohet nga ALEAT në momentin e aplikimit duke prerë shiritin MRZ* Tak im për Kartë/Pasaportë aplikimi. Kushtet e Perdorimit: Ju jeni në dijeni dhe pranoni se gjatë procedurës së regjistrimit të takimit, ju do të na jepni informacionin personal për numrin e telefonit celular, emrin, mbiemrin si dhe numrin personal të identifikimit (NID). Aleat e përdor informacionin e mbledhur me qëllim ofrimin e ...Jun 04, 2020 · Fillimisht aplikimi bëhet duke zgjedhur opsionin: Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës. Më pas qytetari njoftohet me mesazh apo email për miratimin ose jo të procedurës së kërkuar ligjore nga policia. Modeli i lejedrejtimit IV.2/A, i lëshuar nga 24 Janari 2017 e në vazhdim. Ky model lejedrejtimi është në përputhje me dispozitat e Aneksit I të Direktivës 2006/126/EC "Mbi lejet e drejtimit". Ngjyra bazë është ngjyra rozë e shoqëruar me blu të lehtë. Përmasat: ISO /IEC 7810 formati: ID-1 85,60 mm x 53,98 mm. Karakteristikat ...Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti (për shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë kufijve) "Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti" është një shërbim elektronik, i cili u mundëson qytetarëve shqiptarë rezidentë jashtë kufijve të Republikës së Shqipërisë, të aplikojnë online për t'u pajisur me pasaportë dhe kartë identiteti.Jul 02, 2022 · pasaporta. 10 Korrik, 2022. Artikuj. 11NJOFTIM: Njoftohen të gjithë qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta biometrike dhe karta identiteti elektronike deri në datën 01/07/2022 se këto dokumenta kanë mbërritur. Orari i shperndarjes ne Përfaqësi është…. Continue Reading. Pas datës së aplikimit (Pra kur paraqiteni në përfaqësi për fotot dhe shenjat e gishtërinjve) Pasaporta është gati për 4 - 6 javë për arsye se pasaportat prodhohen në Shqipëri dhe dërgohen me postë ne Milano e Romë. Rinovimi / Ripajisja me pasaportë biometrike dhe kartë identiteti për shtetasit mbi 16 vjec.Në një video-mesazh në "Facebook", kryeministri thekson se aplikimi i formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës bëhet përmes portalit "e-albania.al". Më tej, Rama thekson se qytetarët duhet të paraqiten vetëm 1 herë pranë zyrave të aplikimit, pasi pjesa tjetër bëhet e gjitha online dhe zgjat vetëm 2 minuta.Mar 29, 2015 · rinovim pasaporte me ka skaduar afati i perdorimit te pasaportes si mund te aplikoj per te rinovuar. Vjollca Rustemi. Mon, 14 Dec 2020 16:33 EST. Pashaport Suedi/ Ambasada në Stokholm nis aplikimin për dokumente biometrike. Pas përfaqësive diplomatike në Vjenë, Bari e Stamboll, ka nisur procesi i pajisjes me dokumente biometrike edhe në ambasadën e Stokholmit në Suedi, si një nga gjashtë zyrat e reja nëpër botë ku ofrohet ky shërbim.Cerca un albergo vicino all'ambasciata Albanese a Roma - Se arrivi a Roma da lontano o devi tornare all'ambasciata il giorno successivo, forse sarebbe meglio pernottare un hotel o pensione vicino a dove si trova l'ambasciata Albanese.. Assicurazione di viaggio per Italia e Albania - Quando fai la domanda per un visto molti consolati richiedono un'assicurazione di viaggio valida.Tak im për Kartë/Pasaportë aplikimi. Kushtet e Perdorimit: Ju jeni në dijeni dhe pranoni se gjatë procedurës së regjistrimit të takimit, ju do të na jepni informacionin personal për numrin e telefonit celular, emrin, mbiemrin si dhe numrin personal të identifikimit (NID). Aleat e përdor informacionin e mbledhur me qëllim ofrimin e ...Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Deri tani, këto shërbime, nuk pranonin të kryenin veprime si rinovim i lejes së qëndrimit, nëse pasaporta ishte e skaduar. Bashkëpunëtori i TV Tribuna, Fatos Malaj, e ka parashtruar që prej disa javësh këtë problem para organeve kompetente dhe përfundimisht zgjidhja u dha. I njejti proces duhet ndjekur dhe per rinovimin e kartes. Bli tek nje nga zyrat e postes kuponin per karte ose pasaporte. Pastaj do hysh ne e-albania dhe do besh aplikimin per rinovim karte/pasaporte. Bej aplikimin, zakonisht ta miratojne shpejt, 1 dite a dicka e tille.Një ndër shërbimet më të kërkuara tashmë është dhe aplikimi për pajisje apo rinovim pasaporte/kartë identiteti. Për të gjithë shtetasit shqiptarë brenda territorit të Republikës së Shqipërisë dhe jashtë kufijve të cilëve u ka skaduar pasaporta apo karta e identitetit mund të aplikojnë online nëpërmjet zyrës sonë ...Një foto me madhësi pasaporte me sfond te bardhe. Thuhet se nëse keni rinovuar DNI tuaj një vit më parë ose më pak, fotografia nuk do të jetë e nevojshme. ... Kur bëhet fjalë për një rinovim, si ky rast që përmendëm, ju mund të paguani në internet ose me para në dorë. Tani ju e dini se si ta rinovoni pasaportën tuaj!Aplikime online për rinovim Pasaporte/ Kartë ID. Tashmë pothuajse të gjitha shërbimet që më parë kryeshin fizikisht nëpër disa institucione janë kthyer në online për shkak të lehtësimeve por dhe prej situatës së Covid-19. Këto lehtësime dhe shkurtime nuk janë favorizuese për të gjithë.Jul 05, 2019 · Të gjithë ata që dëshirojnë të rinovojnë vizën për qëndrim të përkohshëm në Shtetet e Bashkuara, duhet të plotësojnë një kërkesë drejtuar Shërbimeve të Shteteve të Bashkuara për Shtetësinë dhe Imigracionin përpara se qëndrimi i autorizuar të përfundojë. Në faqen zyrtare të Departamentit Amerikan të Shtetit zbardhet e gjithë procedura që duhet ndjekur ... Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti (për shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë kufijve) "Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti" është një shërbim elektronik, i cili u mundëson qytetarëve shqiptarë rezidentë jashtë kufijve të Republikës së Shqipërisë, të aplikojnë online për t'u pajisur me pasaportë dhe kartë identiteti.Oct 20, 2021 · Ekziston ky rregull 6 -mujor i pasaportës: gjashtë muaj para datës së udhëtimit tuaj, vendet që zbatojnë këtë rregull kërkojnë që pasaporta juaj të jetë e vlefshme. Në disa vende, ju mund të qëndroni pa vizë për rreth 3 muaj. Pra, pasaporta juaj duhet të jetë e vlefshme për të paktën 3 muaj pas nisjes tuaj të planifikuar. Të gjithë aplikantët për pasaportë duhet të paraqiten personalisht. Pasaportat për fëmijët nën moshën 16 vjeç kanë 5 vjet vlefshmëri. Të gjitha dokumentet origjinale që do të paraqesni do t'ju kthehen. Ju lutemi sillni nga një fotokopje të qartë për secilin dokument origjinal. Për të aplikuar për një pasaportë për ...Sep 15, 2020 · Ju do të dorëzoni pasaportën e vjetër dhe në disa raste ata do t'ju japin atë për vetëm disa ditë ose edhe më pak. Kur bëhet fjalë për një rinovim, si ky rast që përmendëm, ju mund të paguani në internet ose me para në dorë. Tani ju e dini se si ta rinovoni pasaportën tuaj! Nëse keni aplikuar për Rinovimi / Ripajisja me pasaportë biometrike dhe kartë identiteti për shtetasit mbi 16 vjec. Pas datës së aplikimit (Pra kur paraqiteni në përfaqësi për fotot dhe shenjat e gishtërinjve) Pasaporta është gati për 4 - 6 javë për arsye se pasaportat prodhohen në Shqipëri dhe dërgohen me postë ne Milano.TIRANË, 29 maj/ATSH/ Pajisja me pasaportë biometrike tashmë bëhet online nëpërmjet e-Albania. Zv.ministrja e Brendshme, Rovena Voda shpjegoi hapat që duhen kryer për një aplikim të suksesshëm. Qytetari pasi hyn tek e-Albania, klikon fillimisht në opsionin "Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte" dhe vijon procedurat.Për t’u pajisur me pasaportë biometrike, qytetari pasi hyn te e-Albania klikon së pari në opsionin “Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte” d... May 30, 2020 · Qytetari pasi hyn te e-Albania klikon fillimisht në opcionin “Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte” dhe vijon procedurat. Ai duhet të zgjedhë, nëse do të aplikojë për vete, apo për fëmijë nën moshën 16 vjeç. PROCEDURA PËR MARRJEN E PASAPORTËS DHE KARTËS SË IDENTITETIT. NË PLATFORMËN https://e-albania.al/ GJENI SHËRBIMIN: "APLIKIM I FORMULARIT PËR LËSHIM OSE RINOVIM TË PASAPORTËS". NË SMS DHE E-MAIL JU VJEN LINKU PËR TË REZERVUAR DATËN DHE ORËN E TAKIMIT PRANË ZYRËS ALEAT. JU DO TË PARAQITENI VETËM 1 HERË PRANË ZYRAVE TË ...Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme informon shtetasit që jetojnë në Greqi, Itali, SHBA, Belgjikë, Mbretërinë e Bashkuar dhe Gjermani se rinovimin e letërnjoftimit apo pasaportës mund ta kryejnë nëpërmjet platformës së Shërbimeve Konsullore Online.Rinovoni një Pasaportë për të Rritur. Ju mund të rinovoni pasaportën tuaj në rast se pasaporta Amerikane që keni aktualisht: Ishte lëshuar kur keni qenë 16 vjeç ose më i madh (pra me vlefshmëri 10 vjeçare); Është lëshuar brenda 15 viteve të fundit (duke e llogaritur nga data e lëshimit të pasaportës); Është lëshuar në ... Albanian Consulate General in New York, the United States 156 Fifth Avenue, Suite 1210 New York New York 10010 United States. Telephone Number: (+1) 212 255 7381. Fax Number: (+1) 212 255 7380. Email: [email protected] Website:Emigranti pret në radhë për rinovim pasaporte:Covid s'ekziston e Ambasada kujdeset për ta vërtetuar! 31/07/2020 12:11 Ambasada Shqiptare në Greqi shtyu datat e takimeve për pasaportë dhe kartë identiteti pasi zyrat kanë qenë të mbyllura për shkak të pandemisë Covid-19.Të gjithë ata që dëshirojnë të rinovojnë vizën për qëndrim të përkohshëm në Shtetet e Bashkuara, duhet të plotësojnë një kërkesë drejtuar Shërbimeve të Shteteve të Bashkuara për Shtetësinë dhe Imigracionin përpara se qëndrimi i autorizuar të përfundojë. Në faqen zyrtare të Departamentit Amerikan të Shtetit zbardhet e gjithë procedura që duhet ndjekur.Kur mund të aplikoniOrari i aplikimit: Çdo ditë nga e Hëna deri të Premten nga ora 09.00 - 14.00. Ku mund të aplikoni. Adresa: Ambasada e Republikës së Shqipërisë, Via Asmara 5, 00199 Romë. Ku mund të paguani. Para se të aplikohet për dokumente biometrike, duhet të bëhet pagesa në numrin e llogarisë dedikuar këtij shërbimi ...Jul 05, 2019 · Të gjithë ata që dëshirojnë të rinovojnë vizën për qëndrim të përkohshëm në Shtetet e Bashkuara, duhet të plotësojnë një kërkesë drejtuar Shërbimeve të Shteteve të Bashkuara për Shtetësinë dhe Imigracionin përpara se qëndrimi i autorizuar të përfundojë. Në faqen zyrtare të Departamentit Amerikan të Shtetit zbardhet e gjithë procedura që duhet ndjekur ... Ekziston ky rregull 6 -mujor i pasaportës: gjashtë muaj para datës së udhëtimit tuaj, vendet që zbatojnë këtë rregull kërkojnë që pasaporta juaj të jetë e vlefshme. Në disa vende, ju mund të qëndroni pa vizë për rreth 3 muaj. Pra, pasaporta juaj duhet të jetë e vlefshme për të paktën 3 muaj pas nisjes tuaj të planifikuar.Jul 31, 2020 · “Të shkretët ne shqiptarët”/ Emigranti që pret në radhë për rinovim pasaportë: Covid 19 nuk ekziston dhe Ambasada kujdeset për ta vërtetuar këtë! 31/07/2020 11:11 Ambasada Shqiptare në Greqi shtyu datat e takimeve për pasaportë dhe kartë identiteti pasi zyrat kanë qenë të mbyllura për shkak të pandemisë Covid-19. May 12, 2020 · Që prej së martës, të gjithë qytetarët që duan të pajisen me pasaportë apo kartë identiteti mund ta marrin shërbimin nëpërmjet portalit e-Albania. Sipas zëvendësministres së Brendshme, Rovena Voda, procedura është mjaft e thjeshtë. “Mjafton të klikoni në linkun që paraqitet aty për të bërë rezervimin, për të takimin në... May 15, 2020 · Në platformën https://e-albania.al/ gjeni shërbimin: ‘Aplikim i Formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës’ Në sms dhe e-mail ju vjen linku për të rezervuar datën dhe orën e takimit pranë zyrës ALEAT. Ju do të paraqiteni vetëm 1 herë pranë zyrave të aplikimit, pasi formulari dhe rezervimi i takimit do të kryhen online Me kete video tutorial mesojme si te aplikoj per pasaporte shqiptare online per femije ne portlin e Albania ne itali Gjermani Greci Angli FranceTurltorial S...Help re-unite the Green eggs with the Ham! Drag and drop fans, springs, ramps and more to help the eggs reach the ham.read moreEmigranti pret në radhë për rinovim pasaporte:Covid s’ekziston e Ambasada kujdeset për ta vërtetuar! 31/07/2020 12:11 Ambasada Shqiptare në Greqi shtyu datat e takimeve për pasaportë dhe kartë identiteti pasi zyrat kanë qenë të mbyllura për shkak të pandemisë Covid-19. Nju Jork: Shërbim për pasaportat biometrike shqiptare. Në Nju Jork funksionon tashmë një zyrë që pajis shtetasit shqiptarë me pasaporta biometrike. Zyra u përurua të enjten nga Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani dhe do t'u shërbejë shqiptarëve në të gjithë Shtetet e Bashkuara, por edhe në Kanada. Shërbimi i ri për ...Aplikimi për pasaportë dhe kartë identiteti në e-Albania/ Hapat që duhet të ndiqni. Në portalin e-Albania paraqitet një dritare ku aplikanti, pasi shkruan të dhënat personale, lë ditën dhe orarin kur do të paraqitet në zyrat e ALEAT, në mënyre që të shmangen pritjet e gjata në radhë dhe grumbullime para këtyre zyrave.Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti (për shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë kufijve) "Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti" është një shërbim elektronik, i cili u mundëson qytetarëve shqiptarë rezidentë jashtë kufijve të Republikës së Shqipërisë, të aplikojnë online për t'u pajisur me pasaportë dhe kartë identiteti.Object Moved This document may be found here Mar 29, 2015 · rinovim pasaporte me ka skaduar afati i perdorimit te pasaportes si mund te aplikoj per te rinovuar. Vjollca Rustemi. Mon, 14 Dec 2020 16:33 EST. Pashaport Raport Policie origjinal për humbje/vjedhje të Pasaportës me të dhëna të sakta të dokumentit/qytetarit. Procesi i Aplikimit në rast ndryshimi të dhënash, dëmtim, rinovim të Pasaportës Biometrike Blerja e kuponit në Postë Letërnjoftim elektronik i vlefshëm - ose aplikon në të njëten kohë me pasaportën biometrikeHapat e proçedures. 1) Paraqitja personale (shtetasi nën 16 vjeç shoqërohet të paktën nga njëri prind, ose nga kujdestari ligjor ose nga një përfaqësues i caktuar me prokurë të posaçme) dhe verifikimi i identitetit; 2) Konfirmimi i të dhënave me Regjistrin Kombëtar të Gjendjes Civile; 3) Marrja e fotos dixhitale; 4) Skanimi dhe ...Ju jeni në dijeni dhe pranoni se gjatë procedurës së regjistrimit të takimit, ju do të na jepni informacionin personal për numrin e telefonit celular, emrin, mbiemrin si dhe numrin personal të identifikimit (NID). Oct 20, 2021 · Ekziston ky rregull 6 -mujor i pasaportës: gjashtë muaj para datës së udhëtimit tuaj, vendet që zbatojnë këtë rregull kërkojnë që pasaporta juaj të jetë e vlefshme. Në disa vende, ju mund të qëndroni pa vizë për rreth 3 muaj. Pra, pasaporta juaj duhet të jetë e vlefshme për të paktën 3 muaj pas nisjes tuaj të planifikuar. Rinovoni një Pasaportë për të Rritur. Ju mund të rinovoni pasaportën tuaj në rast se pasaporta Amerikane që keni aktualisht: Ishte lëshuar kur keni qenë 16 vjeç ose më i madh (pra me vlefshmëri 10 vjeçare); Është lëshuar brenda 15 viteve të fundit (duke e llogaritur nga data e lëshimit të pasaportës); Është lëshuar në ... I njejti proces duhet ndjekur dhe per rinovimin e kartes. Bli tek nje nga zyrat e postes kuponin per karte ose pasaporte. Pastaj do hysh ne e-albania dhe do besh aplikimin per rinovim karte/pasaporte. Bej aplikimin, zakonisht ta miratojne shpejt, 1 dite a dicka e tille.May 07, 2022 · Sipas qeverisë kubane, ndërsa blerja e një pasaporte të re në vend kushton 2500 pesos kubane (rreth 105 dollarë), e cila mund të zgjasë gjithsej gjashtë vjet, pasaporta duhet të rinovohet çdo dy vjet për të mbetur e vlefshme. Çdo rinovim do të kushtojë 500 CUP shtesë, deri në vitin e gjashtë të jetës së pasaportës, ku ... Ambasada e Greqisë në Tiranë. Ambassadori. Seksionet e Ambasadës. Historia e përfaqësisë. Lajmet rreth Ambasades. Kontakte. Konsulli I Përgjithshëm në Gjirokastres. Konsulli I Përgjithshëm. Rreth Konsullatës së Pergjithshme.Shërbime Pasaporte. Ambasada e SHBA-së ka rifilluar të ofrojë shërbime të kufizuara për shumicën e shërbimeve për nënshtetasit Amerikanë, ku përfshihen aplikimet dhe rinovimet e pasaportave, Raportet Konsullore të Lindjes Jashtë SHBA-së (CRBA) dhe shërbimet noteriale. Koha e pritjes për takimet mund të jetë më e gjatë se ... Nju Jork: Shërbim për pasaportat biometrike shqiptare. Në Nju Jork funksionon tashmë një zyrë që pajis shtetasit shqiptarë me pasaporta biometrike. Zyra u përurua të enjten nga Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani dhe do t'u shërbejë shqiptarëve në të gjithë Shtetet e Bashkuara, por edhe në Kanada. Shërbimi i ri për ...Ambasada e Greqisë në Tiranë. Ambassadori. Seksionet e Ambasadës. Historia e përfaqësisë. Lajmet rreth Ambasades. Kontakte. Konsulli I Përgjithshëm në Gjirokastres. Konsulli I Përgjithshëm. Rreth Konsullatës së Pergjithshme. Prej kohësh, për rinovimin e pashaportës dhe të kartës së identitetit, të gjithë qytetarët, brenda dhe jashtë Shqiperisë, duhet të prenotojnë takimin nëpërmjet portalit unik qeveritar E-Albania. Tek portali E-Albania gjeni udhëzime të detajuara për të gjitha shërbimet e mundshme. Jun 24, 2021 · Për të kryer aplikimin për pajisje/rinovim të Kartës së Identitetit ose rinovim të Pasaportës Biometrike kur pasaporta është lëshuar pas datës 31 Dhjetor 2011, nevojitet të rezervoni takimin pranë zyrave të ALEAT duke klikuar: https://rezervo.aleat.al/”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Brendshme. Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Log In. E-Albania - Kërkoni të rinovoni pasaportën dhe Kartën e... Log InSep 15, 2020 · Ju do të dorëzoni pasaportën e vjetër dhe në disa raste ata do t'ju japin atë për vetëm disa ditë ose edhe më pak. Kur bëhet fjalë për një rinovim, si ky rast që përmendëm, ju mund të paguani në internet ose me para në dorë. Tani ju e dini se si ta rinovoni pasaportën tuaj! Ministria e Brendshme jep udhëzime për të gjithë ata shtetas të Shqipërisë, që duan të aplikojnë për kartë identiteti apo pasaportë, për rinovim apo për KREU POLITIKËKonstruksione metalike per impiantet e rritjes se gjedheve, pularite, thertore, panele per blegtorine etj. Selmani sh.p.k. është kompania e vetme në tregun Shqiptar që ofron Zinkim në të Nxehtë (HDG). Ajo është çertifikuar sipas ISO 9001 per sistemin e menaxhimit te cilesisë dhe sipas OHSAS 18001 për shëndetin dhe sigurinë ne punë.PLATFORMA QEVERITARE E NDËRVEPRIMIT - Ofrues Federativ. Ju lutemi mbyllni shfletuesin dhe provoni përsëri. Sesioni juaj ka përfunduar. Ju lutemi identifikohuni përsëri në portal. Telemetry operation ID: 75ef2f4c-4432445d36a700ff.Ju jeni në dijeni dhe pranoni se gjatë procedurës së regjistrimit të takimit, ju do të na jepni informacionin personal për numrin e telefonit celular, emrin, mbiemrin si dhe numrin personal të identifikimit (NID). Suedi/ Ambasada në Stokholm nis aplikimin për dokumente biometrike. Pas përfaqësive diplomatike në Vjenë, Bari e Stamboll, ka nisur procesi i pajisjes me dokumente biometrike edhe në ambasadën e Stokholmit në Suedi, si një nga gjashtë zyrat e reja nëpër botë ku ofrohet ky shërbim.Sep 02, 2020 · Procesi i Aplikimit në rast ndryshimi të dhënash, dëmtim, rinovim të Pasaportës Biometrike Blerja e kuponit në Postë; Letërnjoftim elektronik i vlefshëm – ose aplikon në të njëten kohë me pasaportën biometrike; Pasaportë Biometrike origjinale - që dëmtohet nga ALEAT në momentin e aplikimit duke prerë shiritin MRZ* Jun 24, 2021 · “Për të kryer aplikimin për pajisje/rinovim të Kartës së Identitetit ose rinovim të Pasaportës Biometrike kur pasaporta është lëshuar PAS datës 31 Dhjetor 2011, nevojitet të rezervoni takimin pranë zyrave të ALEAT duke klikuar: https://rezervo.aleat.al/ Log In. E-Albania - Kërkoni të rinovoni pasaportën dhe Kartën e... Log In May 16, 2020 · PROCEDURA PËR MARRJEN E PASAPORTËS DHE KARTËS SË IDENTITETIT. NË PLATFORMËN https://e-albania.al/ GJENI SHËRBIMIN: “APLIKIM I FORMULARIT PËR LËSHIM OSE RINOVIM TË PASAPORTËS”. NË SMS DHE E-MAIL JU VJEN LINKU PËR TË REZERVUAR DATËN DHE ORËN E TAKIMIT PRANË ZYRËS ALEAT. JU DO TË PARAQITENI VETËM 1 HERË PRANË ZYRAVE TË ... Sep 02, 2020 · Procesi i Aplikimit në rast ndryshimi të dhënash, dëmtim, rinovim të Pasaportës Biometrike Blerja e kuponit në Postë; Letërnjoftim elektronik i vlefshëm – ose aplikon në të njëten kohë me pasaportën biometrike; Pasaportë Biometrike origjinale - që dëmtohet nga ALEAT në momentin e aplikimit duke prerë shiritin MRZ* ne? platforme?n https://e-albania.al/ gjeni she?rbimin: "aplikim i formularit pe?r le?shim ose rinovim te? pasaporte?s" ne? sms dhe e-mail ju vjen linku pËr tË rezervuar datËn dhe orËn e takimit pranË zyrËs aleat. ju do te? paraqiteni vete?m 1 here? prane? zyrave te? aplikimit, pasi formulari dhe rezervimi i takimit do te? kryhen ...Log In. E-Albania - Kërkoni të rinovoni pasaportën dhe Kartën e... Log In<p>Kryeministri Edi Rama sqaron sërish procedurën për marrjen e pasaportës dhe kartës së indetitetit. Në një video-mesazh në "Facebook", kryeministri thekson se aplikimi i formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës bëhet përmes portalit "e-albania.al". Më tej, Rama thekson se qytetarët duhet të paraqiten vetëm 1 herë pranë zyrave të aplikimit, pasi pjesa ...Gjatë procedurës së aplikimit për t'u ripajisur me pasaportë, shtetasi do të paraqesë pasaportën e mëparshme (ose vërtetim nga Komisariati i Policisë në rast humbjeje të saj), kuponin për pagesën dhe aplikimin (me fotografinë aktuale), në mjediset e përcaktuara nga koncesionari për këtë qëllim, në përputhje me ...Natyralizimi nuk është i thjeshtë. Edhe pse landet gjermane duan që numri i atyre që natyralizohen të jetë më i madh prapëseprapë nuk është e lehtë marrja e një pasaporte gjermane.Ja hapat që duhen kryer për një aplikim të suksesshëm. Qytetari pasi hyn te e-Albania klikon fillimisht në opcionin "Aplikim i formularit për lëshim ose rinovim pasaporte" dhe vijon procedurat. Ai duhet të zgjedhë, nëse do të aplikojë për vete, apo për fëmijë nën moshën 16 vjeç.Si mund të anulloj takimin për rinovim pasaporte? Lind edhe kjo pyetje, sidomos kur daten e takimit ta kanë caktuar shumë larg dhe nuk të shkon mirë. Lind edhe kjo pyetje kur je munduar (ose ke paguar) për të marrë takimit për pasaportë…. Edhe kjo temë meriton një përgjigje të shkurtër dhe të saktë. Kam takim me datën 32 ..."Aplikim i formularit për lëshim për herë të parë ose rinovim të pasaportës" është një shërbim elektronik i cili u mundëson qytetarëve të plotësojnë formularin e aplikimit online për të kryer pajisjen për herë të parë me pasaportë ose për të kryer rinovimin kur pasaporta aktuale është lëshuar para datës 31 Dhjetor 2011. Një ndër shërbimet më të kërkuara tashmë është dhe aplikimi për pajisje apo rinovim pasaporte/kartë identiteti. Për të gjithë shtetasit shqiptarë brenda territorit të Republikës së Shqipërisë dhe jashtë kufijve të cilëve u ka skaduar pasaporta apo karta e identitetit mund të aplikojnë online nëpërmjet zyrës sonë ...Si mund të anulloj takimin për rinovim pasaporte? Lind edhe kjo pyetje, sidomos kur daten e takimit ta kanë caktuar shumë larg dhe nuk të shkon mirë. Lind edhe kjo pyetje kur je munduar (ose ke paguar) për të marrë takimit për pasaportë…. Edhe kjo temë meriton një përgjigje të shkurtër dhe të saktë. Kam takim me datën 32 ...Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Në platformën https://e-albania.al/ gjeni shërbimin: 'Aplikim i Formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës' Në sms dhe e-mail ju vjen linku për të rezervuar datën dhe orën e takimit pranë zyrës ALEAT. Ju do të paraqiteni vetëm 1 herë pranë zyrave të aplikimit, pasi formulari dhe rezervimi i takimit do të kryhen onlinerinovim pashaporte countries without death penalty; yugioh 5ds hentai ladder sales near me; treadmill speed control not working hap40 pocket knife; Save Accept All los angeles california craigslist used semi trucks for sale by owner. CALENDAR. To list an event on this calendar requires that VJMC have a presence at the event.PLATFORMA QEVERITARE E NDËRVEPRIMIT - Ofrues Federativ. Ju lutemi mbyllni shfletuesin dhe provoni përsëri. Sesioni juaj ka përfunduar. Ju lutemi identifikohuni përsëri në portal. Telemetry operation ID: 75ef2f4c-4432445d36a700ff.Jun 24, 2021 · Për të kryer aplikimin për pajisje/rinovim të Kartës së Identitetit ose rinovim të Pasaportës Biometrike kur pasaporta është lëshuar pas datës 31 Dhjetor 2011, nevojitet të rezervoni takimin pranë zyrave të ALEAT duke klikuar: https://rezervo.aleat.al/”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Brendshme. Të gjithë ata që dëshirojnë të rinovojnë vizën për qëndrim të përkohshëm në Shtetet e Bashkuara, duhet të plotësojnë një kërkesë drejtuar Shërbimeve të Shteteve të Bashkuara për Shtetësinë dhe Imigracionin përpara se qëndrimi i autorizuar të përfundojë. Në faqen zyrtare të Departamentit Amerikan të Shtetit zbardhet e gjithë procedura që duhet ndjekur."Aplikim për kartë identiteti dhe pasaportë për shtetasit shqiptarë brenda Republikës së Shqipërisë Për të kryer aplikimin për pajisje/rinovim të Kartës së Identitetit ose rinovim të Pasaportës Biometrike kur pasaporta është lëshuar PAS datës 31 Dhjetor 2011, nevojitet të rezervoni takimin pranë zyrave të ALEAT duke ...Rinovim pashaporte. Njoftimet; Dyqanet; Krijoni njoftim 5 ° C no... Albanian Embassy to the US, Washington D. C. 8,285 likes · 104 talking about this · 837 were here. Welcome to the Facebook page of the Albanian Embassy to the US. For official information about the...Aplikime online për rinovim Pasaporte/ Kartë ID. Tashmë pothuajse të gjitha shërbimet që më parë kryeshin fizikisht nëpër disa institucione janë kthyer në online për shkak të lehtësimeve por dhe prej situatës së Covid-19. Këto lehtësime dhe shkurtime nuk janë favorizuese për të gjithë.Sep 15, 2020 · Ju do të dorëzoni pasaportën e vjetër dhe në disa raste ata do t'ju japin atë për vetëm disa ditë ose edhe më pak. Kur bëhet fjalë për një rinovim, si ky rast që përmendëm, ju mund të paguani në internet ose me para në dorë. Tani ju e dini se si ta rinovoni pasaportën tuaj!